prodat byt Fundamentals Explained

Wiki Article

S praci pana Jana Humhala, REMAX Praha, jsem byla velmi spokojena.Pracoval velmi odborne a vzdy jsem byla vcas informovana o vsech krocich. Vse probehlo Professional mne bez jakychkoliv komplikaci a vysledekpro mne vice nez uspokojujici. Mohu jen vrele jeho sluby kazdemu doporucit, nebude zklaman.

S Věrou a Danem byla radost spolupracovat. Během první schůzky jsme probrali celý postup prodeje, detaily a informace potřebné pro obě strany. Vše, na čem jsme se domluvili platilo na 100 % a v podstatě jsme se nemuseli vidět, předali jsme si klíče a zbytek jsme řešili po telefonu včetně podpisů rezervačních smluv apod.

Moc děkujeme za precizní a informacne uplnou prezentaci nemovitosti. I když koupě nedopadla měli jsme všechny podklady a nemuseli již nic složitě dohledávat. Děkujeme.

Jak nejlépe prodat Online odhad ceny zdarma ½ z ceny nemovitosti ihned Kupuji nemovitost

Co by se stalo, kdyby tuto čtvrtinu koupil nějaký spekulant? Může tam někoho poslat bydlet nebo to nějak pronajímat nebo jaká práva by na tuto čtvrtinu měl? Nebo může čtvrtinu odkoupit a po letech za ni chtít 10x tolik?

Od sameho zacatku jsem byla velice ohromena profesionalitou. Navazani kontaktu s RE/MAX predchazelo zasilani emejlovych zadosti z USA na vyhotoveni oceneni na druzstevni byt v Praze ruznym relativnim kancelarim. Tato snaha byla bez jedinne odezvy. Proto jsem musela prejit k telefonnimu obvolavani. RE/MAX kancelar byla prvni na mem seznamu. Telefon odpovedela pani PhDr. Katerina Melanova ktera ochotne souhlasila ze oceneni na byt vypracuje. Od toho dne nasledovala vymena informaci a dokumentu. Podavani pravidelnych aktualizaci byla samozrejmost. Oceneni bylo vypracovano v radnem terminu a doruceno notarske firme. Pani PhDr. Katerinu Melanovou vrele doporuji pro ucely vypracovani oceneni na nemovitost.Diky pozitivni zkusenosti s ocenenim bytu jsem se dohodla s pani maklerkou PhDr. K.... Melanovou ze to budou zase sluzby RE/MAX na ktere budu spolehat pri prodeji predmetneho druzstevniho bytu.Pravnik s kterym RE/MAX pracuje pripravil plnou moc ve ktere jsem souhlasila aby mne pani maklerka PhDr.

A tak nam fakticky i pomahal v pripade, kdy se nase nazory na prodej trochu lisily. Ale diky jeho osobnimu pristupu probehl prodej bez problemu a k nasi spokojenosti. Vrele doporucuji. Hana Klaskova

S panem Viskou jsem spolupracovala vicekrat a mam s nim jen vyborne zkusenosti. Pokud budu v budoucnosti opet prodavat nebo kupovat nemovitost, urcite to bude s nim. Krome toho, ze je velmi schopny, tak je choose velmi kultivovany a mily. Spoluprace s nim je proste prijemna. Mohu ho jedine doporucit.

Pan Podlešák se nám velmi věnoval. Cokoliv jsme potřebovali vědět tak nám trpělivě a srozumitelně vysvětlil. Prodej proběhl rychle k naší spokojenosti, kdy nám pan Podlešak poradil i s odhadem prodejní ceny. Nemuseli jsme se o nic starat a v podstatě jsme byli potřeba pouze k podpisům.Při prodeji naší nemovitosti jsme byli s přístupem a kvalitou služeb pana Podlešáka velmi spokojeni tak, že jsme se rozhodli na něj po čase opět obrátit, když jsme potřebovali prodat další nemovitost.

"Komentarišu plate čistačica, a NEĆE DA SE DOHVATE KRPE": Slavici je dodatni posao da čisti stanove i ima poruku za sve a single koji smatraju da a person puno zarađuju

S pani Hilton jsem byla velice spokojena od prvniho setkani, az do finalizace koupe nemovitosti. Diky jejimu vysoce profesionalnimu pristupu jsem se na ni s klidem obracela s ruznymi dotazy, more info na ktere mi vzdy odpovedela a pripadne poradila.

Pismeni dečaka koji odrasli čitaju i plaču: Sramota me da pitam profesore da mi ponove, znam šta drugari iz razreda rade zbog mene

Museli jsme půl roku čekat než smlouva skončí. Potom jsme si vybrali jinou – Realimetka a těm se podařilo dům prodat během 3 měsíců a za další two bylo vše dokončeno.

Novi Zakon o zaštiti potrošača počeće da se primenjuje od 19. decembra, kada ističu tri meseca od njegovog usvajanja, a najveće koristi koje će doneti građanima Srbije tiču se uvođenja kazni za trgovce koji se ne odazovu vansudskom poravnanju spora sa kupcima, zatim uvođenja registra građana koji ne žele da primaju reklame u poštansko sanduče ili telefonom, a majstori će biti u obavezi da za svaki račun veći od five.000 dinara naprave specifikaciju troškova.

Report this wiki page